_MG_6335a

Modernizacja sali konferencyjnej w Szkole Ekologicznej

Modernizacja sali konferencyjnej w Szkole Ekologicznej w Zielonej Górze. Stara sala otrzymała nowy wygląd, nowe nagłośnienie oraz nowe oświetlenie, oparte na technologii led. W celu poprawienia proporcji wnętrza skróciliśmy je wprowadzając przy wejściu ścianę-parawan. Ściana jest połaczona z sufitem i stanowi przesłonę dla części kateringowej pomieszczenia, oddzielając ją od sali konferencyjnej. Podwieszony sufit płynnie przechodzi w ścianę i podwyższony podest w części mównicy. Mównica pozwala w prosty sposób sterować oświetleniem, dźwiękiem, jak i projektorem podwieszonym pod sufitem.

Modernizacja sali konferencyjnej w Szkole Ekologicznej

Widok sali od tyłu - przed i po modernizacji Widok sali od przodu - przed i po modernizacji

Kategoria: Aktualności.